Verhalen

 

Ze had de medicatie genomen om haar baby’s leven te beëindigen en realiseerde zich meteen dat ze iets had gedaan wat ze niet wilde doen.

 

Een moedige jonge vrouw, die koos voor het leven van haar baby nadat zij de abortuspil had geslikt, deelde deze prachtige woorden over haar ervaring met abortuspilstopper.

 

 

Emily

 

 

 

 

 

 

 

Gabriel

Ik kan mijn leven niet meer voorstellen zonder hem.
Hij maakt alles zo veel beter. Als ik verdrietig ben, maakt hij mij gelukkig. Hij is het licht in mijn leven. Hij geeft me de kracht om door te gaan en school af te maken en te werken.

 

 

Jason en Summer

Hij vertelde me dat ik de eerste pil moest nemen daar bij hem, en dat die eerste pil mijn placenta zou afbreken. En de volgende 2 pillen moest ik de volgende dag innemen: één in de namiddag en één in de avond.
Hij: zodra we vertrokken wisten we meteen dat we de grootste fout van ons leven hadden gemaakt
De enige gedachte die ik had was: ik nam het leven van mijn baby. De abortuskliniek zei dat als de baby het overleefde, hij/zij permanente geboorteafwijkingen zou hebben, de rest van zijn/haar leven.

Nu kan ik mijn leven niet meer voorstellen zonder haar …. Ze is het deel dat me heel maakt …. Mijn hart, op 2 kleine benen …

De kliniek zal waarschijnlijk zeggen dat je moet afmaken wat je begon. De geboorteafwijking verhaal wordt sterk overdreven.

 

 

 

Becky

Toen ik buiten de abortuskliniek zat – letterlijk net nadat ik de abortuspil had ingenomen – voelde ik zo’n spijt, en dat ik wilde stoppen wat ik net was begonnen. Ik zocht op mijn telefoon en vond AbortionPillReversal.com (in NL AbortusPilStopper.nl) Er is nog steeds hoop voor je baby – je hoeft alleen progesteron in je lichaam te krijgen en gedurende een aantal weken na de abortus doorgaan met progesteron. Als ik hem zie kan ik mijn leven niet meer voorstellen zonder hem. Mijn kinderen zijn de redenen waarom ik naar school ga,  de reden waarom ik ga werken, … ik heb zo veel om voor te leven. Abortus is niet iets wat je weg kunt gummen – abortus is permanent, terwijl het probleem tijdelijk is.
Ik heb veel vrouwen gezien die hun abortus betreurden, maar ik heb nog nooit iemand gekend die spijt heeft van het leven van hun kind – het is geweldig om een moeder te zijn en je houdt van die kinderen zodra ze er zijn.


 

Andrea

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een verhaal van spijt

“Ik ging terug naar de wachtkamer en toen ik opnieuw werd geroepen, werd ik meegenomen naar een kamer met echografie apparatuur.

Ik herinner mij dat ik daar lag terwijl de arts onderzocht hoe vergevorderd mijn zwangerschap was. Ik herinner mij dat ik mijn baby zag.

De arts bracht mij vervolgens naar de wachtkamer totdat zij mij opnieuw riep om mij de eerste abortuspil te geven (mifepriston).

Ik slikte de pil zonder aarzelen. Ik wilde alleen maar weg van die plek en er nooit meer aan denken. De tweede pil moest ik de dag erna innemen om het abortusproces te beëindigen ….”

 

Andere artikelen

https://www.lifesitenews.com/news/10-women-who-decided-to-stop-or-reverse-their-abortion

 

https://aleteia.org/2017/08/09/when-women-who-are-undergoing-abortion-change-their-mind/