Hoe werkt de abortus pil stopper?

 

 

AbortusPilStopper maakt gebruik van de 2-dagen interval tussen het nemen van de eerste en tweede abortuspillen. De omkering moet beginnen binnen 3 dagen na het nemen van de eerste pil en voordat u de tweede neemt.


Als u de 2e pil nog NIET hebt ingenomen, is er hoop.

 

Het moet binnen 72 uur genomen worden..
Dat komt omdat de 2de abortuspil – die weeën opwekt – meestal 2-3 dagen na de eerste pil wordt genomen. De eerste pil verhongert de baby door gebrek aan voedingsstoffen.

 

Door progesteron te geven wordt het overlevingspercentage van de baby verhoogd tot 65%.

De vrouwen bij wie de omkering mislukte, geven aan dat ze een gevoel van vrede hebben, omdat ze toch deden wat ze konden om te proberen hun baby te redden.
 

De abortuspil werkt voornamelijk door de baby te verhongeren door progesteron te blokkeren – dat is het natuurlijke hormoon in het lichaam van een vrouw.


AbortusPilStopper behandeling overspoelt het lichaam van de vrouw met zoveel progesteron dat de abortuspil geneutraliseerd wordt. Progesteron wordt al lange tijd gebruikt om onder andere te voorkomen dat sommige vrouwen voortijdig bevallen en bij IVF behandelingen.

Behandeling duurt tot de 12e week LMP (last menstrual period).

 

Al ruim 4.000 baby’s gingen je voor!

Geboren na gebruik van toegevoegde progesteron, om je baby weer de voeding te geven die de eerste abortuspil probeerde te ontnemen.