Zorgverlener – verwijzer

Dr Harrison
Dr Harrison

 

– Methode

– Samenwerking

– Studies

 

We hebben ons programma ” AbortusPilStopper” in gang gezet om vrouwen te helpen die de abortuspil hebben genomen maar van gedachten zijn veranderd.

Dit programma helpt vrouwen – niet alleen landelijk maar wereldwijd – duidelijk te maken dat er hoop is wanneer zij er spijt van hebben dat zij de abortuspil hebben genomen.
 

 

Methode

Het terugdraaien van mifepriston is een behandeling waarbij men gebruik maakt van progsteron therapie om de effecten van de eerste medicatie die bij een medicamenteuze abortus is toegediend, terug te draaien.

Het voorschrift is:

200 mg tabletten – 2 ‘smorgens en 2 ‘savonds gedurende de eerste 3 dagen.

Daarna elke avond 2 tot het eind van de 12e week LMP.

 

Het moet binnen 72 uur gebeuren en  vóór  inname van de tweede set tabletten misoprostol/cytotec®.

 

In Nederland is gekozen voor het innemen van capsule, terwijl in Amerika injecties worden toegediend,

 

Dr Delgado
Dr Delgado

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenwerking

Wij streven er altijd naar om steeds meer vrouwen te bereiken en te helpen door medische hulpverleners aan ons netwerk toe te voegen. Momenteel zijn er rond 300 medici in het netwerk.

 

Bent u arts, verloskundige, verpleegkundige of medische assistente, en heeft u interesse in een samenwerking om vrouwen te helpen die de effecten van de abortuspil willen terugdraaien, neem contact met ons op.

 

Wij zijn bezig met het opzetten van een netwerk van artsen en zwangerschapscentra die met ons willen samenwerken bij het onder de aandacht brengen van dit alternatief.

Wilt u met ons meedoen? Wij nodigen u uit deel te nemen aan een wereldwijd netwerk van medische hulpverleners en zwangerschapscentra die helpen bij het stoppen van de werking van de abortuspil.

Neem contact met ons op, ook als u vragen heeft..

 

 

Studies

Artikel en link naar wetenschappelijke studie:

http://www.americanthinker.com/blog/2015/02/when_mom_changes_her_mind_reversing_pill_abortions_in_progress.html

 

Meta-analysis studie laat zien dat de overlevingskans van een embryo zonder toevoeging van progesteron tussen 23.3% – 25% is.”Embryo Survival after Mifepristone: A Systematic Review of the Literature” is hier te lezen:

https://www.abortuspilstop.nl/doc/study_embryo_survival_after_mifepristone.pdf

Het verscheen in Issues in law and medicine.com volume 32 nr 1 Spring 2017.

http://issuesinlawandmedicine.com/product-category/spring-2017/

 

Mifepriston

statement birth defect rate ACOG
statement birth defect rate ACOG

The American Congress of Obstetricians and Gynecologists (CAOG) in its Practice Bulletin Number 143, in March, 2014, (and 2016 update) states: “There is no evidence to date of a teratogenic effect that comes from mifepristone.” In other words, it does not appear that mifepriston causes birth defects.

http://journals.lww.com/greenjournal/Abstract/2014/03000/Practice_Bulletin_No__143___Medical_Management_of.40.aspx

Teratogenic = Of, relating to, or causing malformations of an embryo or fetus.

 

 

Progesteron:

statement progesteron risks APR
statement progesteron risks APR
statement progesteron NaPro technolgoy Dr Thomas Hilgers
statement progesteron NaPro technolgoy Dr Thomas Hilgers

Bij vaginaal gebruik in het eerste trimester van de zwangerschap is tot nu toe geen verhoogd risico op aangeboren afwijkingen gevonden (Informatorium Medicamentorum 2017, blz 671). 

 

 

Synthetic progeston effects include male hormone effects (APR). Anomolies associated with methotrexate include limb abnormalities (ACOG).

 

 

Studie van de eerste 7 omkeringen (inmiddels 300): https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23191936

 

Meer data:

“Het is zoals u ongetwijfeld weet, normaal dat publicatie van wetenschappelijke data lang op zich laat wachten omwille van de zorgvuldigheid en het uitgebreide onderzoek van gegevens.
We hebben alle ruwe data die bewijs leveren van de 300-plus geboorten, maar totdat andere experts of specialisten hun oordeel over het onderzoek hebben uitgesproken en alle vragen van redacteuren zijn beantwoord, is het ons officieel niet toegestaan deze ruwe gegevens te verstrekken.

De media in Nederland zullen evenals de Amerikaanse media moeten accepteren dat onze behandeling (betrekkelijk) nieuw is, maar op basis van het veilige bio-identieke progesteron dat al meer dan 40 jaar wordt gebruikt, en mifepriston dat niet gerelateerd is aan geboorte afwijkingen, zullen wij doorgaan met het behandelen van vrouwen die er spijt van hebben dat zij aan een medische abortus zijn begonnen.”